MPB regjistroi 412 kundërvajtje për mosmbajtje të maskës

Ministria e Punëve të Brendshme gjatë 24 orëve të fundit në territorin e Republikës së Maqedonisë së Veriut lidhur me masën për mosmbajtje të mbrojtjes personale në fytyrë janë regjistruar 412 kundërvajtje.

MPB u bën thirrje qytetarëve t’i respektojnë masat dhe protokollet e miratuara nga Qeveria me qëllim të përballjes me Kovid-19.

Lajme të ngjashme

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button