3 persona me KOVID-19 nga RMV ndërruan jetë, 115 raste të reja

Ministria e Shëndetësisë së Maqedonisë së Veriut informon se në 24 orët e fundit janë regjistruar 115 raste të reja me virusin korona, 225 persona janë shëruar, ndërkaq 3 të tjerë kanë ndërruar jetë. Me këtë, numri i përgjithshëm i të infektuarve ka arritur në 13.308, të shëruarve në 9.977, ndërkaq të vdekurve në 557, njofton Portalb.mk.

“”Kanë ndërruar jetë dy pacientë nga Shkupi, në moshë 62 dhe 68-vjeçar dhe një nga Struga 68-vjeçar”, thonë nga Ministria.

Të infektuarit në 24 orët e fundit

 • Shkup 32
 • Shtip 14
 • Gostivar 11
 • Tetovë 10
 • Dibër 8
 • Berovë 8
 • Kumanovë 7
 • Sveti Nikole 4
 • Gjevgjeli 3
 • Kriva Pallanka 3
 • Dellçevë 3
 • Kërçovë 3
 • Ohër 3
 • Prilep 2
 • Veles 2
 • Koçan 1
 • Probishtip 1

Të shëruarit në 24 orët e fundit

 • Shkup 146
 • Kumanovë 15
 • Manastir 10
 • Tetovë 10
 • Gostivar 10
 • Strumicë 6
 • Kërçovë 5
 • Shtip 5
 • Kavadar 3
 • Probishtip 3
 • Demir Hisar 3
 • Negotinë 2
 • Prilep 2
 • Strugë 1
 • Ohër 1
 • Radovish 1
 • Vallandovë 1
 • Vinicë 1

Numri i përgjithshëm i të infektuarve

 • Shkup 5588, aktiv 833
 • Kumanovë 1331, aktiv 294
 • Tetovë 1171, aktiv 160
 • Shtip 1092, aktiv 252
 • Gostivar 700, aktiv 298
 • Strugë 530, aktive 136
 • Prilep 384, aktiv 51
 • Ohër 321, aktiv 64
 • Sveti Nikole 269, aktiv 60
 • Kërçovë 254, aktive 113
 • Veles 251, aktiv 29
 • Dibër 236, aktive 76
 • Manastir 187, aktiv 52
 • Kavadar 164, aktiv 95
 • Resnjë 146, aktiv 1
 • Koçan 130, aktiv 29
 • Probishtip 73, aktiv 18
 • Makedonski Brod 65, aktiv 36
 • Vinicë 61, aktiv 41
 • Demir Hisar 60, aktiv 30
 • Strumicë 55, aktiv 20
 • Radovish 38, aktiv 9
 • Negotinë 37, aktive 11
 • Kriva Pallankë 35, aktive 10
 • Gjevgjeli 34, aktiv 16
 • Berovë 26, aktiv 17
 • Dellçevë 23, 18 aktiv
 • Kratovë 16, aktiv 2
 • Krushevë 16, aktive 1
 • Pehçevë 8, aktiv 2
 • Vallandovë 7, aktiv 0

Në 24 orët e fundit janë bërë 1.825 testime, ndërkaq prej fillimit të pandemisë 134.318.

Për informata më të detajuara për situatën me virusin korona, klikoni në këtë link: http://gdi.mk/corona/

Lajme të ngjashme

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button