RMV, policia ka dënuar 378 persona për mos-mbajtje të mbrojtjes personale

Gjatë 24 orëve të kaluara, në tërë territorin e vendit janë regjistruar 378 shkelje në lidhje me masën për mosmbajtje të mbrojtjes personale, kumtoi Ministria e Punëve të Brendshme.

MPB, njëherit u bën thirrje qytetarëve që të respektojnë masat dhe protokollet e miratuara nga Qeveria me qëllim që të përballen me Kovid-19.

Lajme të ngjashme

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button