Maqedonia e Veriut dy ditë rradhazi nuk shënoi asnjë viktimë nga COVID – 19, sot janë regjistruar edhe 17 pacientë të shëruar dhe 21 raste të reja

Ministria e Shëndetësisë informoi se sot janë regjistruar 21 raste të reja me KOVID-19, 17 pacientë janë shëruar, ndërkaq edhe sot nuk është shënuar asnjë viktimë. Me këtë numri i përgjithshëm i pacientëve të diagnostikuar me COVID-19 ka arritur në 1.999,  i të shëruarve 1.439, të vdekurve 113, ndërkaq për momentin kemi 447 raste aktive, njofton Portalb.mk.

Pacientët e shëruar në 24 orët e fundit

 • Shkup – 7
 • Prilep – 2
 • Kumanovë – 2
 • Veles – 2
 • Gostivar – 1
 • Kriva Pallankë – 1
 • Pehçevë – 1
 • Berovë – 1

Pacientët e infektuar në 24 orët e fundit

 • Shkup – 12
 • Kumanovë – 3
 • Shtip – 1
 • Tetovë – 5

Numri i përgjithshëm i pacientëve të infektuar

 • Shkup – 725, aktive 204
 • Kumanovë – 436, aktive 35
 • Dibër – 51, aktive 0
 • Shtip – 41, aktive 6
 • Prilep – 210, aktive 46
 • Tetovë – 177, aktive 82
 • Strugë – 75, aktive 8
 • Veles – 127, aktive 41
 • Manastir – 28, aktive 7
 • Ohër – 23, aktive 8
 • Kavadar – 5, aktive 0
 • Gostivar – 21, aktive 3
 • Gjevgjeli – 4, aktive 0
 • Strumicë – 3, aktive 1
 • Kriva Pallankë – 6, aktive 0
 • Radovish – 4, aktive 0
 • Krushevë – 3, aktive 0
 • Koçan – 31, aktive 0
 • Probishtip – 2, aktive 0
 • Kërçovë – 2, aktive 0
 • Negotinë – 10, aktive 3
 • Demir Hisar – 1, aktive 0
 • Makedonski Brod – 2, aktive 0
 • Pehçevë – 3, aktive 0
 • Dellçevë – 1, aktive 0
 • Vallandovë – 1, aktive 0
 • Vinicë – 3, aktive 1
 • Kratovë – 2, aktive 1
 • Berovë – 1, aktive 0
 • Sveti Nikole – 1, aktive 1

Në 24 orët e fundit janë bërë 258 teste, ndërkaq që nga fillimi i pandemisë janë bërë 25.528 teste.

Për informata më të detajuara për situatën me virusin korona, klikoni në këtë link: http://gdi.mk/corona/

Lajme të ngjashme

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button