Dështoi blerja e televizionit “1TV”

Bogdan Damjanoski, pensionisti i cili nënshkroi kontratën për blerjen e televizionit 1TV, do ta prish këtë kontratë, njofton IRL.

Damjanoski u arsyetua  se marrëveshja fillestare ishte më e vogël ishte më e vogël se 400 mijë euro, që e kishte caktuar Drejtoria për të Ardhura Publike (DAP) në bazë të taksave të papaguara.

Ai  tregoi se investitori ishte shoku i tij që jeton në Holandë dhe dëshiron të investon në vendin tonë.

Paraprakisht, Damjanovski kishte deklaruar se si pronar, do të ndërmarrë mbi supe të gjitha borxhet e televizionit, në shkëmbin të marrjes së mjeteve dhe aparaturës falas.

LEXO: Bogdan Damjanovski është pronari i ri i televizionit “1TV”

Lajme të ngjashme

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button