Afërdita Dreshaj dhe Anxhela Martini, zhveshur dhe bashkë në krevat (FOTO)

Që të dyja janë në një shtrat. Sikundër dallohet në foto, janë të zhveshura. Madje disa mendojnë se të paktën nga mesi e lart janë krejt zhveshur.

Kurse janë mbuluar mirë për kamerën që i ka fiksuar në foto dhe më pas që të dyja, e kanë publikuar në faqen e rrjetit social Facebook secila në të vetën. 

Afërrdita Dreshaj, duke postuar këtë foto në faqen e saj me 215 mijë fansa, thotë: Good night…love from NYC. Duke treguar kështu se janë bashkë në një dhomë në Nju Jork Siti në SHBA. 

Kurse Angela Martini shkruan në faqen e saj: Kosovo + Albania = 1st love. Duke dashur kështu ndoshta që të hedhë poshtë zërat se ka tendenca lesbizmi mes tyre apo nga ndonjëra prej tyre./Portalb

Lajme të ngjashme

Back to top button