Janushev: Miliona euro për votat e deputetëve, të ndërhyjë Prokuroria

Sekretari i përgjithshëm i VMRO-DPMNE, Igor Janushev sonte  në konferencën e jashtëzakonshme për shtyp theksoi se disa nga deputetët sot ishin nën presion që ta mbështesin nismën për hapjen e procedurës për ndryshime të kushtetutës, transmeton Alsat M.

Ai vuri në dukje se një deputeti të VMRO-DPMNE -së i është ofruar   1.000.000 euro, kurse një tjetër 2.000.000 euro dhe njërit  250.000 euro

Lajme të ngjashme

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button