42 persona janë lënduar në Kuvend

Gjithsej 42 persona janë lënduar në Kuvend midis të cilëve tre policë dhe pjesëtarë të sigurisë, të cilët janë pranuar në Klinikën për sëmundje kirurgjikale “Shën Naumi i Ohrit” (Spitali i Qytetit), deklaroi për MIA-n drejtoresha e këtij institucioni Jasminka Çabukovksa.

Ajo tha se katër prej tyre janë mbajtur në mjekim të mëtejshëm.

MPB njoftoi se verifikohet nëse ka ende persona të tjerë të lënduar.

Lajme të ngjashme

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button