PDSH e dënon dhunën e ushtruar ndaj deputetëve dhe gazetarëve në Kuvend

Partia Demokratike Shqiptare përmes një njoftimi fuqimisht e dënon dhunën e ushtruar ndaj deputetëve dhe gazetarëve në Kuvendin e Republikës së Maqedonisë .

PDSH-ja i bën  apel shqiptarëve që në asnjë mënyrë të mos bien pre e provokimeve dhe të ruajnë gjakftohtësinë.

“Apelojmë tek faktori ndërkombëtarë që urgjentisht të ndërhyjë me qëllim të parandalimit të përshkallëzimit të mëtejshëm të situatës”, thuhet në njoftimin e PDSH-së.

Lajme të ngjashme

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button