Kur dëshiron të ndaluarën

“Dashuria është si fëmijë, ngulmon të dojë atë që i është ndaluar”

Pierre Du Ryer ishte një shkrimtar, dramaturg dhe historian nga Franca

Lajme të ngjashme

Back to top button