Universiteti “Nënë Tereza” në Shkup, probleme me hapësirat

Në mungesë të hapësirave, Universiteti “Nënë Tereza”, do të zgjerojë aktivitetet akademike edhe në hapësirat shkollës fillore “Kongresi i Manastrit” ku gjithashtu veprojnë edhe drejtimet e disperzuara të USHT-së. Universiteti i ri gjithë veprimtarinë akademike e ka nisur pa hapësirat e premtuara në kazermën Ilinden, njofton Alsat M.

Gjatë promovimit të këtij universiteti, drejtuesit e Ministrisë së Arsimit kishin premtuar madje një kampus modern universitar, por deri më sot nuk është bërë asnjë lëvizje për realizimin e këtij premtimi. Se ky projekt është larg jetësimit flet edhe paralajmërimi i rektorit, Aziz Pollozhani se nga shtatori laboratorët e Fakultetit Teknik pranë UNT-së, do të vendosen në hapësirat e shkollës fillore “Kongresi i Manastrit”.

Ndërkohë Universiteti Nënë Tereza vazhdon të hasë në probleme në sferën e kuadrove akademik dhe administrativ, madje edhe gjashtë muaj nga fillimi i vitit akademik.

Lajme të ngjashme

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button