Ademi kërkoi mbështetjen e Italisë për kyçjen e Maqedonisë në rajonin dhe strategjinë e Adriatik–Jonit

Zëvendëskryeministri i Qeverisë së Republikës së Maqedonisë përgjegjës për Çështje Evropiane, Arbër Ademi sot realizoi takim me Vinçenco Amendola, nënsekretar në Ministrinë për Punë të Jashtme dhe Bashkëpunim Ndërkombëtar të Republikës së Italisë.

Lajme të ngjashme

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button