Tramp: Do të deportoj mijëra emigrantë ilegalë

Kandidati republikan për president Donald Tramp deklaroi se sapo të bëhet president i SHBA-së do të deportojë mijëra emigrantë ilegalë, që kan bërë vepra penale.

Tramp e deklaroi këtë në mitingun parazgjedhor në qytetin De Moin në shtetin Ajova.

Ai theksoi se do të këmbëngulë që të vendosë sistem për ndjekje, që do të mundësojë emigrantët ilegalë që do të mbeten më gjatë se sa ju vlen viza të dëbohen nga SHBA-ja.

Tramp theksoi edhe se do të ndërtojë mur në kufi dhe do t’i pengojë emigrantët ilegalë që të përdorin ndihmë sociale dhe të tjera volitshmëri.

Lajme të ngjashme

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button