Kapen dronët e drogës!

Dronët, përmes së cilëve po transportohej një sasi e madhe e drogës dhe telefonave celularë, janë kapur nga Policia, kur ata po fluturonin në afërsi të një burgu në veri të Londrës.

Njëra pajisje u rrëzua, pasi ishte hetuar duke fluturuar mbi HMP Pentonville më 14 gusht, ndërsa tjetra, është kapur, në momentin kur po fluturonte, në po të njëjtën ditë.

Më 13 gusht, një person ishte ndalur nga zyrtarët policorë, pasi dyshohej për përfshirje në këtë rast.

Lajme të ngjashme

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button