CNN kronikë për kampionen Majlinda Kelmendi

CNN analizon disiplinën, përkushtimin dhe vendosmërinë, si dhe burimet e frymëzimit për kampionen botërore Majlinda Kelmendi që do të mbajë flamurin e Kosovës për herë të parë në Lojërat Olimpike ‘Rio 2016’.

Gjatë kësaj kronike, dy herë kampionia e Botës, tregon për vitet kur nuk mund të garonte dot për Kosovën, një ëndërr që tani është realizuar.

“Ndihem e nderuar. Do doja që të paktën për një apo dy ditë ta bëja popullin tim të qeshte, edhe pse ka shumë probleme”, deklaroi Majlinda.

Kelmendi më në fund do të garojë për Kosovën në Rio de Janeiro, që u bë e mundur pas Komiteti Olimpik e njohu si shtet të pavarur.

Lajme të ngjashme

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button