Lind foshnja e parë në Maqedoni nga një çift emigrantësh (FOTO)

Një emigrante nga Siria sot ka lindur në Gjevgjeli pasi paraprakisht ishte vërejtur nga ana e ekipit patrullues nga stacioni policor Bogorodicë dhe është dërguar në Shtëpinë shëndetësore për shkak të dhimbjeve të lindjes.
Ekipi mjekësor në Shtëpinë shëndetësore në Gjevgjeli i ka kryer të gjitha veprimet e nevojshme operative dhe nëna është në gjendje stabile.
Nga ana e prindërve është dhënë edhe emër për foshnjën e gjinisë femër dhe siç informon policia do të fillojë procedura për kompletimin e dokumenteve për foshnjën dhe për marrje të certifikatës së lindjes.

Dy emigrantët sirianë kanë dashur të shkojnë në Gjermani, ku ata kishin të afërm që kishin fituar azil dhe gjenden në qytetin e Hamburgut

Lind foshnja e parë në Maqedoni nga një çift emigrantësh
Lind foshnja e parë në Maqedoni nga një çift emigrantësh
Lind foshnja e parë në Maqedoni nga një çift emigrantësh
Lind foshnja e parë në Maqedoni nga një çift emigrantësh

Lajme të ngjashme

Back to top button