Komunikacioni Kërçovë – Ohër pasdite me ndërprerje

Komunikacioni në aksin rrugor Kërçovë-Ohër në vendin “Lavçansko reçishte” sot dhe nesër prej orës 16 e deri në orën 17 do të jetë në ndërprerje për shkak të aktiviteteve ndërtimore.
LAMM informon se ky drejtim rrugor, përkatësisht pjesa nga Preseka deri në Vërbjan sot për arsye të ndryshme do të mbyllet për komunikacion pej orës 15 e deri në orën 17.
 
Në rrugët e tjera shtetërore komunikacioni po zhvillohet pa ndalesa, nëpër rrugë vende-vende të lagështa.

Lajme të ngjashme

Back to top button