Shembet një shtëpi në Kumanovë

Mbrëmë në Kumanovë është shembur një shtëpi e vjetër në rrugën “Leninova”. Materiali ndërtues ka rënë mbi pjesën e përparme të autobusit të “JugoTurs” dhe një automjeti tjetër. Për fat të mirë nuk ka të lënduar.

Lajme të ngjashme

Back to top button