Shkup, para banesës së Gruevskit me tenxhere “Nikolla Ik” (VIDEO-FOTO)

Me tenxhere, lugë dhe objekte tjera të zhurmshme disa qindra protestues të organizuar nga lëvizja “Qytetarët e Maqedonisë” sot në Shkup, kërkuan dorëheqjen e kryeminstrit Nikolla Gruevski. Marshi protestues ia nisi nga Qeveria e Maqedonisë dhe mbaroi para banesës së kryeminstrit.

“Zhurmshëm, Gruevski duhet të kuptojë se duhet të largohet nga pozicioni i kryeministrit.”, “Nuk ka drejtësi, nuk ka paqe” dhe “dorëheqje”.


24.06.15 Shkup, Protesta kunder Qeverise (3)

24.06.15 Shkup, Protesta kunder Qeverise (4)

24.06.15 Shkup, Protesta kunder Qeverise (5)

24.06.15 Shkup, Protesta kunder Qeverise (6)

11416367_10153506450072932_7066135181085180933_o

Lajme të ngjashme

Back to top button