Lemoni është çelësi për bukurinë e lëkurës, flokëve dhe thonjve

Përveç të qenit i pasur me vitaminë C dhe është përdorur në përgatitjen e ushqimit dhe pijeve, limoni është i dobishëm për lëkurën, flokët dhe thonjtë.

Nëse ju keni një shumë puçrra në fytyre se nuk mund ti hiqni me produkte kozmetike, zgjidhja është limoni. Lëngu nga limoni është një mënyrë efektive për të hequr puçrrat në fytyrë, por edhe të parandalojë paraqitjen e tyre.

Në qoftë se lëkura juaj është e plasaritur dhe e thatë, në vend të përdorimit të mjeteve të zakonshme për hidratim të lëkurës mund të bëni një masë me mjaltë dhe lëng limoni dhe ta aplikoni në fytyrë, duar dhe këmbë. Shtoni disa pika të ujit nëse masa është tepër e trashë.

Lajme të ngjashme

Back to top button