Kampi i Lirisë nis aksion për grumbullim të ndihmave për emigrantët

Prej sot në Kampin e lirisë të LSDM-së para qeverisë aktivizohet një punkt për grumbullimin e donacioneve për migrantët që kalojnë nëpër Maqedoni drejt Greqisë dhe Serbisë.

Punkti vendoset në binën qendrore, para Qeverisë, ndërsa do të jetë i hapur deri në fund të javës. Gjatë aksionit qytetarët mund të donojnë: pashteta pule, kroasan, hurma, ujë, veshmbathje, çorape, fllaster, pajisje për fëmijë…

Lajme të ngjashme

Back to top button