Qytetarë të Maqedonisë për pushime në Shqipëri, radhë të gjata në Qafë-Thanë

Pushimet e verës kanë sjellë radhë të gjata në pikën kufitare të Qafë-Thanës.

Persona nga Maqedonia dhe Kosova i janë drejtuar Shqipërisë për të kaluar pushimet verore. Kjo ka sjellë që në pikën kufitare me Maqedoninë të ketë fluks, duke shkaktuar edhe radhë të gjata.

Ndërkohë dogana po punon pa ndërprerje në përpunimin e dokumentacionit në mënyrë që qytetarët mos presin në radhë.

Lajme të ngjashme

Back to top button