Dita 30: Gëzuar Bajramin & Faleminderit!

Kaq ishte – fundi i një muaji te gjatë e të mrekullueshëm – por shpresojmë fillimi i një jete produktive!

Ju urojmë të gjithë një Bajram të lumtur, të bekuar dhe sigurisht, produktiv!

Gëzohuni dhe paçi një Bajram të bekuar! Ju lutemi, mos na harroni në duatë tuaja!

Shkëputur nga libri “30 Këshilla për Ramazan” me autor Hoxhë Bekir Halimi. Me leje të plotë të autorit.

Lajme të ngjashme

Shiko edhe
Close
Back to top button