Kur palestinezët protestonin kundër dhunës serbe në Kosovë (Video)

Në vitin 1999, konkretisht më 3 prill, në Rripin e Gazës, palestinezët kishin protestuar kundër dhunës serbe ndaj Kosovës.

Ata e kishin djeg një flamur të ish Jugollsavisë së atëhershme dhe mbanin në duar parulla kundër Serbisë dhe luftës në Kosovë.

Lajme të ngjashme

Back to top button