Kathimerini: Nimic nuk do të sjellë asgjë të re

Ndërmjetësuesi Methju Nimic nuk do të sjellë asnjë propozim të ri gjatë vizitës së tij në Shkup dhe Athinë gjatë javës së ardhshme, shkruan gazeta greke “Kathimerini”.
“Megjithatë Nimic nuk sjell ndonjë propozim të ri në bisedime. MPJ greke nuk ka ndonjë pritje të tillë e ngjashëm nuk kanë as ata në Shkup”, shkruan “Kathimerini”.

Gazeta ka shkruar se ministri Poposki e ka sulmuar Athinën duke thënë se pala greke s’ka vullnet për zgjedhjen e emrit.

Lajme të ngjashme

Back to top button