Mesazhi i Ibrahim Tatlises për kryeministrin Izraelit për vrasjet në Gaza

Këngëtari i famshëm turk, Ibrahim Tatlises ka reaguar ndaj ngjarjeve të fundit në Gaza.

Ai thotë se për secilin myslimanë të vrarë, do i luten perëndisë dhe do t’i lënë asaj, që t’i dënoj ata që po i vrasin.

“Nuk e mallkoj Netanyahu’n, mos e mallkoni as ju, e dimë se Allahu do t’i jap dënimin e merituar”, ka shkruar Tatlises në Twitter.

Lajme të ngjashme

Back to top button