Pasko Kuzman dënohet me tre vjet burg

Tre vite burg sot ka vendosur Gjykata penale për ish drejtorin e Drejtorisë për mbrojtje të trashëgimisë kulturore Pasko Kuzman, pë rastin Falanga 2.

15 persona akuzohen për gërmime ilegale dhe shitje të artefakteve.

Të gjithë 15 personat akuzohen se ma leje ose autorizim kanë gërmuar artefakte në lokalitetet Demir Kapi, Sveti Nikole, Kavadar, Shkup dhe pastaj ilegalisht i kanë shitur në Maqedoni dhe jashtë vendit.

Lajme të ngjashme

Back to top button