Si duhet të dashurojmë?

“Njerëzit dashurojnë në mënyrën si ata mendojnë se duhet dashuruar, dhe mendojnë se kjo është dashuri. Por në të vërtetë, njerëzit duhet t’i dashurosh në atë mënyrë që ata të ndjehen të dashuruar”

Lajme të ngjashme

Shiko edhe
Close
Back to top button