Teleferiku në Vodno prej sot do të punojë dy orë më gjatë – nga ora 10 deri në orën 20

Autobusët e Ndërmarrjes Qarkulluese Publike”Shkupi” sot, për shkak të festës së 1 Majit, do të qarkullojnë sipas itinerarit të së dielës, ndërsa biletaritë dhe qendrat për personalizim nuk do të punojnë, transmeton MIA.

Teleferiku në Vodno që sot do të punojë nga ora 10 deri në orën 20.

“Nga muaji maj teleferiku punon dy orë më shumë sesa periudhën e kaluar, gjegjësisht prej orës 10 deri në orën 20, në pajtim me vendimin për orarin e punës për periudhën maj – shtator. Nga ora 19 deri në orën 19.30 është autobusi i fundit nga poshtë – lart, ndërsa në orën 19.45 do të jetë i fundit nga lart-poshtë”, publikoi NQP.

Lajme të ngjashme

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button