Një çekuilibër mes të pasurve e të varfërve është sëmundja më…

Një çekuilibër mes të pasurve e të varfërve është sëmundja më e vjetër dhe më fatale e të gjitha republikave.

Plutarku, filozof antik grek.

Lajme të ngjashme

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Shiko edhe
Close
Back to top button