Para se ju ta jetoni…

Para se ju ta jetoni, jeta nuk është asgjë në vetvete. Jeni ju që i jepni një kuptim, dhe vlera s’është tjetër veçse kuptimi që zgjedhni.

Jean Paul Sartre, filozof francez

Lajme të ngjashme

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Shiko edhe
Close
Back to top button