Mos e rrëzo kurrë një gardh pa kuptuar…

Mos e rrëzo kurrë një gardh pa kuptuar përse është ndërtuar.

Gilbert Keith Chesterton, shkrimtar dhe filozof anglez.

Lajme të ngjashme

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Shiko edhe
Close
Back to top button