Ai që i rrëfen sekretin e vet një tjetri dhe i lutet…

Ai që i rrëfen sekretin e vet një tjetri dhe i lutet të mos ia thotë askujt, është dy herë budalla.

-Miguel de Servantes.

Lajme të ngjashme

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Shiko edhe
Close
Back to top button