Injoranca dhe krenaria…

Injoranca dhe krenaria shkojnë bashkë si shtati e hija.

-Gjergj Fishta.

Lajme të ngjashme

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Shiko edhe
Close
Back to top button