Paqja

Paqja është gjëja më e mirë që ka njohur njeriu.

Silius Italicus, orator dhe poet romak.

Lajme të ngjashme

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Shiko edhe
Close
Back to top button