Përvoja është shuma e atyre njohjeve që na lejojnë të…

Përvoja është shuma e atyre njohjeve që na lejojnë të zëvendësojmë gabimet e rinisë me ato të pleqërisë.

Ambrose Bierce, gazetar dhe shkrimtar amerikan.

Lajme të ngjashme

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Shiko edhe
Close
Back to top button