Njeri i madh është ai që nuk dëshiron të ushtrojë pushtet

Njeri i madh është ai që nuk dëshiron të ushtrojë pushtet mbi dikë tjetër dhe as dëshiron që dikush të ushtrojë pushtet mbi të.

Khalil Gibran, shkrimtar libanezo-amerikan.

Lajme të ngjashme

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Shiko edhe
Close
Back to top button