Shpirtrat e mëdhenj…

Shpirtrat e mëdhenj mezi besojnë se ka në botë ligësi dhe mosmirënjohje.

 

Balzaku, shkrimtar francez

Lajme të ngjashme

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Shiko edhe
Close
Back to top button