Është fat që njerëzit nuk mund të fluturojnë

Është fat që njerëzit nuk mund të fluturojnë ende e të ndyjnë edhe qiellin ashtu siç bëjnë me tokën.

Henry David Thoreau, natyralist dhe filozof amerikan.

Lajme të ngjashme

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Shiko edhe
Close
Back to top button