Janë gjobitur 134 vozitës në Shkup, 15 për tejkalim të shpejtësisë

Ministria e Punëve të Brendshme dje ka shqiptuar gjithsej 134 masa në territorin e qytetit të Shkupit, 15 sanksione për tejkalim të shpejtësisë së lejuar, nëntë masa për drejtim të automjetit pa patentë shoferi dhe 10 sanksione për drejtim të automjetit nën ndikim të alkoolit, njofton Portalb.

Gjithashtu janë shqiptuar edhe tetë masa për kalim në semafor të mbyllur (dritë e kuqe), shtatë sanksione për përdorim të celularit…

Nga MPB-ja paralajmërojnë se kontrollet në trafik do të vazhdojnë edhe gjatë ditëve të ardhshme dhe apelojnë qytetarët t’i respektojnë rregullat dhe dispozitat në trafik për rritje të sigurisë në komunikacion për të kontribuar për rrugë më të sigurta.

Lajme të ngjashme

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button