Vlera e një jete është ajo vlerë që…

Vlera e një jete është ajo vlerë që ajo jetë i shton vetvetes.

Jack London, gazetar, novelist dhe aktivist amerikan.

Lajme të ngjashme

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Shiko edhe
Close
Back to top button