Sonte debati në lidhje me temën “Infodemia – si të qëndrojmë në anën e së vërtetës”

Sonte prej orës 21:30 do të fillojë debati me temën “Infodemia – si të qëndrojmë në anën e së vërtetës”, ku pjesëmarrës do të jetë edhe drejtori Fondacionit Metamorfozis, Filip Stojanovski, tranmseton Portalb.mk.

Pjesë e debatit gjithashtu do të jetë kryetari i Shoqatës së Gazetarëve në Maqedoni (SHGM), Mladen Çadikovski dhe komunikologu Bojan Kordalov.

Debati do të zhvillohet në emisionin “Klik Plus” që transmetohet në TV21.

Lufta deri te e vërteta përkundër epidemisë Kovid-19 dhe luftës në Ukrainë, si dhe nevoja për përdorimin e internetit për qëllime të mira.

Lajme të ngjashme

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button