Të rinjtë e Maqedonisë së Veriut deri në moshën 29 vjeçare mund të aplikojnë në Konkursin e OSBE-së

Siguria, solidariteti dhe bashkëpunimi është shtylla e temës që duhet të zhvillohet nga të rinjtë e Maqedonisë së Veriut nëse dëshirojnë të aplikojnë nga Konkursin e publikuar nga OSBE-ja, transmeton Portalb.mk.

“Misioni i OSBE-së në Shkup në bashkëpunim me Agjencinë për Rini dhe Sport dhe Këshillin Kombëtar Rinor shpallën konkurs me temën nga fusha e sigurisë, solidaritetit dhe bashkëpunimit për të rinjtë nga mosha 15 deri në 29 vjeç”, sqarojnë nga Ministria e Arsimit dhe Shkencës.

Konkursi do të jetë i hapur deri më 15 nëntor, ndërsa do të shpërblehen tre vendet e para.

Lajme të ngjashme

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button