iPhone 14 është më afër se ç’mendoni, së shpejti eventi i prezantimit

Apple, më në fund ka një datë për prezantimin e iPhone 14. Më 7 shtator është parashikuar eventi që do të hedhë në treg produktin e ri, shkruan Class Lifestyle.

Sipas Mark Gurman të Bloomberg, kompania zhvillon evente të kësaj natyre në pjesën e parë të shtatorit.

Apple do të prezantojë linjën e iPhone 14, që do të përfshijë: iPhone 14 bazë, një iPhone 14 të ri me ekran të madh, një iPhone 14 Pro dhe një iPhone 14 Pro Max.

Pak kohë pas prezantimit, të gjitha produktet e iPhone 14 do të hidhen në treg me çmime promocionale.

Lajme të ngjashme

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button