Zhernovski: Roza për mua dhe PLD-në është temë e përfunduar

Lideri I PLD-së Andrej Zhernovski thotë se Roza Topuzova-Karevska në Parlament mund të paraqes veten.

“Ajo nuk mund të paraqesë interesat e Partisë Liberal Demokrate. Dyert e PLD-së janë të hapura dhe secili vet vendos kur do të hy dhe kur do të dalë nga PLD. Roza për mua dhe PLD-në është temë e përfunduar”, tha Zhernovski.

Lajme të ngjashme

Back to top button