Nesër do të jetë i kufizuar komunikacioni në disa pjesë të Shkupit

Policia e Maqedonisë së Veriut nesër do të riorganizojë komunikacionin në disa pjesë të Shkupit, për shkak mbajtjes së ngjarjes “Parada e krenarisë”, transmeton Portalb.mk.

“Me 25 qershor (e shtunë) për shkak mbajtjes së “Paradës së Krenarisë”, do të merren pasa për regjim të veçantë të komunikacionit më disa pjesë qendrore të qytetit të Shkupit”, raporton Ministria për Punë të Brendshme, duke kërkuar të respektohen urdhrat e policisë.

Më saktësisht do të jenë të kufizuara rrugët “11 Tetori”, “Dimitrie Çupovski”, “Vasil Glavinov”, “VMRO”, “Ilinden”, “Aminta Treti” dhe “1732”.

Lajme të ngjashme

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button