Koncert në Burgun e Tetovës

Mbrëmë në Burgun e Tetovës është mbajtur koncert ku paraqitje kanë pasur SHA Jehona Malësia nga Tetova dhe banda muzike “DALE” nga Gostivari, njofton Portalb.mk.

“Edukatorët tanë çdo ditë punojnë për risocializimin e tyre, ku në veçanti do të dalloja realizimin e koncertit. Sepse në planin e edukatorëve ky projekt ekzistonte kah moti dhe publikisht i falënderoj për punën që bënë qe ky koncert u realizua në mënyrë profesionale falë tyre. Në të ardhmen do të vazhdojmë me projekte tjera që do të ndikojë në risocializimin e të dënuarve”, shkruan në Facebook, drejtori i Burgut, Qefali Havziu.

Lajme të ngjashme

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button