RMV, nga mesnata ulet çmimi i mazutit, benzina dhe nafta nuk ndryshojnë

Sipas vendimit të fundit të Komisionit Rregullator për Energjetikë (KRRE) pas mesnate do të ketë ndryshim vetëm në çmimin e mazutit, i cili do të ulet për 1 denarë. Nuk do të ketë ndryshime në çmimin e naftës dhe benzinës, transmeton Portalb.mk.

Këto janë çmimet e derivateve sipas vendimit të fundit të KRRE-së:

  • ЕUROSUPER BS – 95 – 79,50 (denarë/l)
  • ЕUROSUPER BS – 98 – 81,50 (denarë/l)
  • ЕURODIZEL BS (D-Е V) – 76,00 (denarë/l)
  • Vaj për djegie – ЕKSTRA I LEHTË 1 (ЕL-1) – 72,50 (denarë/l)
  • Mazut М-1 SU – 53,159 (denarë/kg)
Ndryshe, nga mëngjesi i sotëm çmimi i naftës në bursat botërore është rritur me 6 për qind. Një fuçi naftë arriti në 107 dollarë në tregun e Londrës, pas një rënieje njëjavore të çmimit që ishte nën 100 dollarë

Lajme të ngjashme

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button