Nga mesnata rriten çmimet e naftës dhe benzinës

Komisioni Rregullator për Energjetikë sot vendosi që çmimi i benzinës prej sonte në mesnatë të rritet për 1,5 denarë për litër, ndërsa dizeli për dy denarë. Me këtë vendim bëhet rritje e çmimeve të shitjes me pakicë të derivateve të naftës mesatarisht për 2.54%, transmeton Portalb.mk.

Pas mesnate derivatet e naftës do të kushtojnë si vijon:

  • Benzina EUROSUPER BS 95- 81,00 (denarë/litër)
  • Benzina EUROSUPER BS –98- 83,00 (denarë/litër)
  • Naftë për motorë EURODIZEL BS (D-E V)- 73,50 (denarë/litër)
  • Vaj për Djegie Ekstra i Lehtë 1 (EL-1)- 73,00 (denarë/litër)
  • Mazut М-1 SU- 46,537 (denarë/kilogram)

Lajme të ngjashme

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button