RMV, në 24 orët e fundit u regjistruan nëntë viktima dhe 1.635 raste të reja me Covid-19

Ministria e Shëndetësisë njofton se në 24 orët e fundit u regjistruan 1635 raste të reja me Covid-19 nga  7.564 testime të kryera, ndërsa ndërsa 184 janë infektuar përsëri. Ndërkohë u regjistruan 1.276 pacientë të shëruar dhe nëntë viktima, njofton Portalb.mk.

Në Shkup ndërruan jetë gjashtë pacientë (50v, 66, 66, 67, 83 dhe 85), dy nga Manastiri (62 dhe 69) dhe një persona nga Prilepi (77). Të gjithë personat e paraqitur naë ndërruar jetë në kushte spitalore.

Rastet e reja:

 • Shkup – 785,
 • Prilep – 121,
 • Manastir – 110,
 • Kumanovë – 78,
 • Kërçovë – 47,
 • Kavadar – 44,
 • Veles – 41,
 • Strumicë – 39,
 • Gostivar – 38,
 • Ohër – 38,
 • Tetovë – 37,
 • Radovish – 28,
 • Shtip – 27,
 • Strugë – 25,
 • Gjevgjeli – 23,
 • Koçan – 21,
 • Negotinë – 20,
 • Resnjë – 17,
 • Kriva Pallankë – 11,
 • Vallandovë – 11,
 • Krushevë – 11,
 • Sveti Nikole – 9,
 • Dellçevë – 9,
 • Berovë – 7,
 • Makedonska Kamenicë – 6,
 • Bogdanc – 5,
 • Makedonski Brod – 5,
 • Vinicë – 4,
 • Probishtip – 4,
 • Kratovë – 3,
 • Demir Hisar – 3,
 • Demir Kapi – 3,
 • Pehçevë – 3,
 • Dibër – 2.

Pacientët e shëruar:

 • Shkup – 794,
 • Manastir – 114,
 • Prilep – 85,
 • Kumanovë – 38,
 • Shtip – 31,
 • Ohër – 28,
 • Gjevgjeli – 27,
 • Kavadar – 20,
 • Kërçovë – 19,
 • Gostivar – 16,
 • Veles – 15,
 • Koçan – 13,
 • Tetovë – 11,
 • Dellçevë – 10,
 • Resnjë – 9,
 • Sveti Nikole – 5,
 • Radovish – 5,
 • Bogdanc -5,
 • Krushevë – 5,
 • Strugë – 4,
 • Probishtip – 4,
 • Negotinë – 3,
 • Berovë – 3,
 • Dibër – 2,
 • Vinicë – 2,
 • Makedonski Brod – 2,
 • Pehçevë – 2,
 • Kratovë – 1,
 • Demir Hisar – 1,
 • Makedonska Kamenicë – 1,
 • Dojran – 1.

Rastet aktive:

Shkup 109149, Aktiv 8336
Kumanovë 13747, Aktiv 529
Prilep 11842, Aktiv 872
Tetovë 11690, Aktiv 232
Manastir 10978, Aktiv1415
Gostivar 8317, Aktiv 204
Kavadar 7949, Aktiv 423
Veles 7849, Aktiv 295
Ohër 7381, Aktiv 543
Shtip 7078, Aktiv 255
Strumicë 6622, Aktiv 306
Kërçovë 4584, Aktiv 229
Koçan 4297, Aktiv 160
Strugë 4104, Aktiv 152
Gjevgjeli 3245, Aktiv 245
Negotinë 2817, Aktiv 150
Sveti Nikole 2236, Aktiv 70
Kriva Pallankë 2061, Aktiv 92
Resnjë 2066, Aktiv 159
Radovish 2006, Aktiv 173
Dellçevë 1574, Aktiv 85
Berovë 1535, Aktiv 49
Dibër 1476, Aktiv 15
Vinicë 1214, Aktiv 33
Probishtip 1203, Aktiv 49
Vallandovë 1193, Aktiv 144
Kratovë 811, Aktiv 21
Bogdanc 754, Aktiv 56
Krushevë 752, Aktiv 136
Demir Hisar 695, Aktiv 47
Makedonski Brod 584, Aktiv 35
Demir Kapi 454, Aktiv 18
Makedonska Kamenicë 452, Aktiv 23
Pehçevë 379, Aktiv 17
Dojran 190, Aktiv 8.

Deri më tani në vend janë kryer gjithsej  1.700.555 teste për Covid-19. Numri i përgjithshëm i personave të diagnostikuar me Covid-19 në vendin tonë që nga fillimi i pandemisë është 243.284, numri i të shëruarve është 219.616, numri i të vdekurve është 8.092, ndërsa numri i rasteve aktive është 15.576.

Për informata më të detajuara për situatën me virusin korona, klikoni në këtë link: http://gdi.mk/corona/

Lajme të ngjashme

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button